Importører

Vi har lagt stor vægt på, at de udstillere vi samarbejder med:

  • Er super dygtige til det de brænder for, nemlig vin,
  • De kender deres leverandør, måske endda familien der står bag vinen,
  • De har besøgt de fleste af de vinproducenter de handler med,

Det kalder vi ”Rigtige Vinhandlere”.


LIBER VIN (Liber er navnet på den italienske vingud) er etableret 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer LIBER VIN sig i kundetilpassede vinsmagninger – i særdeleshed ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.
LIBER VIN ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden betyder rigtig meget.

www.liber-vin.dk

Rødderne plantet solidt i Portugal og en stor kærlighed til landet, har skabt grundlaget til denne vin og delikatesse import med produkter fra Portugal.
Hos Adelino har vi et indgående kendskab til landet og kulturen, til producenterne og ikke mindst produkterne.
Nøgleorderne er: Kvalitet – Autencitet – Troværdighed – Fornuftige priser.
Vi sælger både engros og detail og afholder vinsmagninger og portvinsmagninger.

www.adelino.dk

Vineriet

“Vinen er solens og jordens søn”, skriver digteren Paul Claudel.

  • Vinstokken, og dermed druesorten.
  • Terroir, jordbundsforhold og klima, afgør vinens karakter.
  • Årgangens fordeling af sol og regn bestemmer vinens personlighed og kvalitet.
  • Ønologen (kældermesteren) er ansvarlig for vinens individuelle stil.

Disse er overordnet VINERIETS tilgang til god fransk vin i vores kælder!

www.vineriet.dk

 

Familievirksomheden Buus Vine blev etableret i 2013 af Hans Buus og sønnen Oskar. Siden er Anne Juul blevet en af foretagendet. Buus Vine drives ud fra sunde og gennemskuelige købmandsprincipper, og vi leverer god vin til prisen. Vi finder vore vine hos mindre vinhuse/gårde hovedsalig i Frankrig og i Italien. Altså, direkte fra vingården til dig. Vi lærer producenterne at kende og udvikler et gensidigt tillidsforhold til hinanden, der gør, at vi kan stå inde for alle vore vine.

Hans Buus   

https://buusvine.dk

 

Jakobi Vin er et dedikeret vinimportfirma med særlig vægt på økologiske og biodynamiske vine. Det er ikke tilfældigt udvalgte vinproducenter, som Jakobi Vin samarbejder med. Det er producenter, som laver vin med hjertet og med en dedikeret holdning til håndværket i vinproduktionen.

Her produceres vin med et absolut minimum brug af tilsætningsstoffer.

Her skal vinen smage af druer.

www.jakobi-vin.dk

Ungarn er et af Europas traditionelle vinproducerende lande. Den ungarske vinkultur er tæt knyttet til Ungarns nationale identitet. Takket være jorden og klimaet er stort set hele landet et vindyrkningsområde, og Ungarn har 22 vindistrikter. Mangfoldighed er en af de vigtigste dyder ved ungarske vine: Ungarn er et af de få lande, som det dækker hele udvalget af klassiske vine, fra hvide vine til fyldige røde vine til naturlige søde vine. Der er også en lang række druesorter, både ungarske og internationale sorter er afbalanceret i vinfremstilling.

Pannonvins målsætning er – dels at få øget danskernes kendskab til de mange fremragende vine, der produceres i Ungarn – dels at gøre det let for alle danskere at købe og få mulighed for at smage disse spændende vine. Vi arbejder målrettet på at repræsentere alle ungarske vinområder og deres specialitet.

http://www.pannonvin.dk

FREDERIKSDAL KIRSEBÆRVIN

På Frederiksdal Gods på Lolland producerer vi kirsebærvin, som ingen har gjort det før. Stevnskirsebærret – også kaldet Nordens drue – er rygraden i produktionen. Alle bærrene er certificerede og kommer udelukkende fra egne plantager. Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på Stevnskirsebær. Vi er de første i verden, der producerer vin af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes
vinproduktion – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv.

Det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt!

Med venlig hilsen / Best regards / 此致敬礼                                                                                                                    

Frederiksdal Kirsebærvin A/S 

frederiksdal.com

Nordjysk Vinimport er et firma med et meget stort udbud af portugisiske vine på det danske marked.
Vi har vine fra de største vinområder i Portugal. Ikke mindre end 60 forskellige nøje udvalgte vine, kan du vælge imellem.
Mousserende vine, vinho verde, hvidvine, rødvine og portvine. Udover vinen har vi også Ekstra jomfru olivenolie, vineddike, chokolade, marmelade og kaffe af de bedste Arabicabønner.
Vi sælger vore varer til private, firmaer, restauranter og specialbutikker.

www.nordjysk-vinimport.dk

”Vores” vinbønder fra Californien, Argentina og Europa er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine.
Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer.

Vores motto er: ”Husk: Sandheden findes alene i glasset”.

www.finivin.dk

Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.
Vi importerer alle vore vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.
Vi vurderer selv de enkelte årgange og kan derfor stå 100% inde for alle vore vine.

www.vinkrogen.dk

 

I centrum af Aalborg ligger D’Wine og D’Wine Bar, men vores hjerter er begravet på vores producenters vinmarker i hovedsageligt Spanien men også i Tyskland og Frankrig. Hvert år rejser vi flere gange ned og besøger vores leverandører, og på samme måde kommer de på besøg i Aalborg for altid at være opdateret med det sidste nye fra vinhuset. Vi sætter en ære i at kende historien og personligheden bag vinen.

www.d-wine.dk

Hos Kulturvin betaler du ikke for dyrt inventar, fin adresse eller et stort markedsføringsbudget, hos os betaler du for vin.
Vi importerer direkte fra rigtige vingårde uden fordyrende mellemled. Kulturvin samarbejder kun med selvstændige franske vinbønder, som er med i organisationen Vigneron Independant. Vi har ingen vin på hylderne, som vi ikke selv har smagt.

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet – Altså ingen vin fra ”vinfabrikker”

www.kulturvin.dk

Anatolien

Anatolien Vinimport er en danskejet virksomhed med tyrkiske rødder. Vi har fokus på import af vin i høj kvalitet til lave priser.
Vore vine er nøje udvalgt i tæt samarbejde med Tyrkiets førende vinproducenter.
Vi importerer direkte fra producenten og leverer direkte til forbrugeren, uden ekstra led.
Anatolien Vinimport leverer produkter både til erhverv og til private forbrugere.

www.anatolienvinimport.dk

Cypern er den østligste ø i Middelhavet. Den har et rigtig godt klima både for           mennesker og druer.
DANCYP Vinimport har siden 1993 importeret vine fra vineriet SODAP og har i dag     ca. 30 vine i sortimentet, primært basseret på de gamle cypriotiske druesorter, hvoraf en enkelt har så lavt tanninindhold, at mange allergikere kan tåle vinene lavet heraf.

www.dancyp.dk

Youandwine har eksisteret som vinimportør siden 1995. I dag ejes og drives virksomheden af Kenneth Quistgaard, men youandwine er meget mere end sin ejer. Det, vi bilder os ind, er et originalt koncept på disse breddegrader, er vores kunders mulighed for at finde firmaets produkter hos selvstændige vinhandlere over hele landet. Et samarbejde om at skaffe, distribuere og repræsentere nogle af de bedste italienske vine på markedet.

www.youandwine.dk

Vi er forhandler af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden.

Vi hører til i Vestjylland.

Vi sælger fortrinsvis på nettet, og holder lagersalg med jævne mellemrum.

Man er også velkommen til at besøge os.

http://www.husetappel.dk

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma placeret i Aalborg, med sjælen og kærligheden dybt nede i de Italienske vinmarker.

Vi importere Italenske vine som vi selv håndplukker hos producenter som ofte er Økologiske og som udelukkende producerer vine med kærlighed til håndværket, passionen til vinen og hvor kvaliteten vægtes højere end kvantiteten – vinmagere der ligger vægt på at levere det ypperste og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

 

Det er det vi kalder Vino é Passione…

quistwine.dk / www.facebook.com/Quistwine

Preben har mere end 30 år erfaring i vinbranchen og startede selv som importør, samt firmaet PRAN VINIMPORT for 15 år siden.
Import af italienske vine, samt et velkendt tysk vinhus Schloss Reinhartshausen fra Rheingaue, samt spændende nyheder af Østrigske vine. Det er hovedsaglig små og mellem-store vingårde, som har været medvirken til at sortimentet hos PRAN VINIMPORT udelukkende er kvalitets vine.

WWW.PRAN.DK

Jyske ost åbnede i december 2017 i Østervrå, så vi er stadig nye i faget.

Vi har en masse skønne oste, med gode smage.

Vi har lokale og udenlandske special oste.

Har masser a lækket tilbehør, til både ost og pålæg.

Laver tapasplatter ud a huset både til små og store selskaber. Vi har haft koncerter/møder og andre festligheder

Jane Kristensen

http://www.jyskeost.dk

Glæden ved det gamle håndværk er stadig omdrejningspunktet for bager Henrik Poulsen, der sammen med sin hustru Anette har ejet bageriet på Østergade 57 i Nørresundby i 25 år.

Både 50-årige Henrik Poulsen og hans to år yngre hustru er udlært bagere, han arbejder stadig med faget og står for bageriet, mens hun står for butik og kontorarbejde.

– Samtidig er det vigtigt for os at have salg over egen disk, på den måde har vi mere kontrol over, hvad der bliver solgt, og vi kan stå inde for de ting, vi selv producerer, kunderne går efter kvalitet.

I dag tæller medarbejderne fire bagersvende, tre kvinder arbejder fast i butikken og yderligere omkring 13 hjælper til.

Det er dejligt at stå op og lave noget, man er stolt af. At producere noget hver dag og se at tingene lykkes, siger Henrik Poulsen, glæden ved håndværket er der stadig.

Byens Brød og Kager

Østergade 57, 9400 Nørresundb

 

CAVABOBLER er bragt til verden i efteråret 2018, fordi jeg er vild med CAVA, vild med Spanien og vild med at fortælle om de fantastiske bobler?Cavas  Colomer er kernen i min lille cava-shop, men jeg forsætter med at opsøge og udvælge små cava huse i Penédes regionen,der fokuserer på det gode håndværk og den høje kvalitet for at finde spændende cava at supplere med.

Birgit Dalby

www.cavabobler.dk

KVALITET, DYREVELFÆRD OG RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

I 2005 overtog jeg slagterbutikken i Gistrup og den blev til “Slagteren & Kokken i Gistrup”.

Vores mål er, at give dig den bedste kvalitet i kød, pålæg, færdigretter, tilbehør og mad ud af huset (frokost, buffeter, menuer m.m til virksomheder og private).

Slagteren i Gistrups speciale er hjemmelavet pølsemageri. Det bygger på gammeldags, stolte håndværks-traditioner og løbende ny-tænkning og ny-udvikling af vores Charcuteri, hvor alt er hjemmelavet..

Har du spørgsmål til vores råvarer, tilberedning, menuer eller andet, så kontakt os endelig –vi kommer gerne med vejledning og ideer.

Claus Jensen Slagtermester

www.slagteren-kokken.dk

www.facebook.com/SlagterenKokkenGistrup

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa.

Firmaet blev for nyligt overtaget af Kent Odgaard som står for Spanien, Ivan Nielsen som står for driften i Danmark, samt Henrik Sørensen og Brian Sørensen.

Viggo Bjørn og Brita har stadig deres daglige gang på vores lager på Costa del Sol i Spanien og til større vinsmagninger i Danmark mm.

Viggo Bjørn har arbejdet med vin siden 1960erne; først i Danmark og senere i Spanien før han startede sit eget firma og er derfor et rent vinleksikon, specielt indenfor spansk vin.

Den danske afdeling af La Cuenta Vinos holder til på Nibevej 24 i Skalborg, hvor vi holder åbent hver torsdag, med mulighed for at smage nogle af alle vores vine. Derudover er der åbent flere dage om ugen og efter aftale.

Vi har i dag omkring 120 forskellige vine i vores konstant voksende sortiment. Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

http://www.lacvinos.dk

 

Development
Design
Marketing
Development
Design
Marketing
Development
Design
Marketing
Development
Design
Marketing
Development
Design
Marketing
Development
Design
Marketing