Importører

Vi har lagt stor vægt på, at de udstillere vi samarbejder med:

  • Er super dygtige til det de brænder for, nemlig vin,
  • De kender deres leverandør, måske endda familien der står bag vinen,
  • De har besøgt de fleste af de vinproducenter de handler med,

Det kalder vi ”Rigtige Vinhandlere”.


LIBER VIN (Liber er navnet på den italienske vingud) er etableret 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer LIBER VIN sig i kundetilpassede vinsmagninger – i særdeleshed ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.
LIBER VIN ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden betyder rigtig meget.

www.liber-vin.dk

Rødderne plantet solidt i Portugal og en stor kærlighed til landet, har skabt grundlaget til denne vin og delikatesse import med produkter fra Portugal.
Hos Adelino har vi et indgående kendskab til landet og kulturen, til producenterne og ikke mindst produkterne.
Nøgleorderne er: Kvalitet – Autencitet – Troværdighed – Fornuftige priser.
Vi sælger både engros og detail og afholder vinsmagninger og portvinsmagninger.

www.adelino.dk

Vineriet

“Vinen er solens og jordens søn”, skriver digteren Paul Claudel.

  • Vinstokken, og dermed druesorten.
  • Terroir, jordbundsforhold og klima, afgør vinens karakter.
  • Årgangens fordeling af sol og regn bestemmer vinens personlighed og kvalitet.
  • Ønologen (kældermesteren) er ansvarlig for vinens individuelle stil.

Disse er overordnet VINERIETS tilgang til god fransk vin i vores kælder!

www.vineriet.dk

Syd Afrika Vinimport

Vores interesse for Sys Afrikanske vine, som er vores eneste importland, opstod da vi i starten af 70´ boede og arbejdede i landet. Vi har gennem mange rejser til landet fulgt udviklingen i vin industrien og hjemtaget spændende og dejlige vine fra små familie ejet vingårde hvor kvaliteten er i højsæde.

www.sydafrikavin.dk

Nordjysk Vinimport er et firma med et meget stort udbud af portugisiske vine på det danske marked.
Vi har vine fra de største vinområder i Portugal. Ikke mindre end 60 forskellige nøje udvalgte vine, kan du vælge imellem.
Mousserende vine, vinho verde, hvidvine, rødvine og portvine. Udover vinen har vi også Ekstra jomfru olivenolie, vineddike, chokolade, marmelade og kaffe af de bedste Arabicabønner.
Vi sælger vore varer til private, firmaer, restauranter og specialbutikker.

www.nordjysk-vinimport.dk

”Vores” vinbønder fra Californien, Argentina og Europa er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine.
Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer. Vores motto er: ”Husk: Sandheden findes alene i glasset”.

www.finivin.dk

Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.
Vi importerer alle vore vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.
Vi vurderer selv de enkelte årgange og kan derfor stå 100% inde for alle vore vine.

www.vinkrogen.dk

I hjertet af Aalborg ligger D’wine. Herfra importeres og sælges der spansk vin af den ypperligste kvalitet til både virksomheder og private kunder i hele Danmark. D’wine søger passion, temperament, ærlighed og kærlighed alle vigtige ingredienser i en rigtig god flaske vin – kort sagt: ”Vin med personlighed”.

www.d-wine.dk

Hos Kulturvin betaler du ikke for dyrt inventar, fin adresse eller et stort markedsføringsbudget, hos os betaler du for vin.
Vi importerer direkte fra rigtige vingårde uden fordyrende mellemled. Kulturvin samarbejder kun med selvstændige franske vinbønder, som er med i organisationen Vigneron Independant. Vi har ingen vin på hylderne, som vi ikke selv har smagt.

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet – Altså ingen vin fra ”vinfabrikker”

www.kulturvin.dk

Anatolien

Anatolien Vinimport er en danskejet virksomhed med tyrkiske rødder. Vi har fokus på import af vin i høj kvalitet til lave priser.
Vore vine er nøje udvalgt i tæt samarbejde med Tyrkiets førende vinproducenter.
Vi importerer direkte fra producenten og leverer direkte til forbrugeren, uden ekstra led.
Anatolien Vinimport leverer produkter både til erhverv og til private forbrugere.

www.anatolienvinimport.dk

Cypern er den østligste ø i Middelhavet. Den har et rigtig godt klima både for           mennesker og druer.
DANCYP Vinimport har siden 1993 importeret vine fra vineriet SODAP og har i dag     ca. 30 vine i sortimentet, primært basseret på de gamle cypriotiske druesorter, hvoraf en enkelt har så lavt tanninindhold, at mange allergikere kan tåle vinene lavet heraf.

www.dancyp.dk

Youandwine har eksisteret som vinimportør siden 1995. I dag ejes og drives virksomheden af Kenneth Quistgaard, men youandwine er meget mere end sin ejer. Det, vi bilder os ind, er et originalt koncept på disse breddegrader, er vores kunders mulighed for at finde firmaets produkter hos selvstændige vinhandlere over hele landet. Et samarbejde om at skaffe, distribuere og repræsentere nogle af de bedste italienske vine på markedet.

www.youandwine.dk

Vi er tossede med italiensk vin!
Uanset om man smager en majestætisk årgangsvin fra Piemonte,
en ung elegant vin fra Toscana eller en af de store frugtbomber
fra Valpolicella, er man ikke i tvivl om hvor den kommer fra.
Hos Gallovini finder du både de store italienske klassikere og de spændende køb
fra marken ved siden af, som vinbøgerne ikke fortæller om.

www.gallovini.dk

fotologo

 

 

Scandinavians motto er, at vi sætter smagen centrum. Dette afspejler sig i alle produkter, hvor vine fra mere end 50 producenter over hele verden udgør grundstenen i vort sortiment, hvilket dokumenteres ved de mange awards i såvel Danmark som i udlandet. Vore kunder er hoteller, restauranter samt specialbutikker.

http://www.scandinavian-wine.dk

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma placeret i Aalborg, med sjælen og kærligheden dybt nede i de Italienske vinmarker.

Vi importere Italenske vine som vi selv håndplukker hos producenter som ofte er Økologiske og som udelukkende producerer vine med kærlighed til håndværket, passionen til vinen og hvor kvaliteten vægtes højere end kvantiteten – vinmagere der ligger vægt på at levere det ypperste og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

 

Det er det vi kalder Vino é Passione…

quistwine.dk / www.facebook.com/Quistwine

Preben har mere end 30 år erfaring i vinbranchen og startede selv som importør, samt firmaet PRAN VINIMPORT for 15 år siden.
Import af italienske vine, samt et velkendt tysk vinhus Schloss Reinhartshausen fra Rheingaue, samt spændende nyheder af Østrigske vine. Det er hovedsaglig små og mellem-store vingårde, som har været medvirken til at sortimentet hos PRAN VINIMPORT udelukkende er kvalitets vine.

WWW.PRAN.DK

La Cave vinimport har kun eksisteret siden 2008, men vin har altid været essentiel. Efter et helt liv i restaurationsbranchen i både Frankrig, Norge og Danmark har Ludovic Riauté nu slået sig 100 % på vin. La Cave importerer vin fra små autentiske producenter fra hele verden og primært økologisk og biodynamisk vin. Det er vigtigt for Ludovic at have besøgt alle producenter og have et personligt forhold til dem.

www.lacave.dk

Engagement, entusiasme og professionalisme er de tre ord, kunderne plejer at bruge mest om LMA Vine. Et lille firma med 10 år på bagen og med fokus udelukkende på spansk kvalitetsvin i en optimal pris/kvalitetsrelation, der giver kunden maksimal merværdi. Vi møder jer med forskellige ukendte druer, forskellige vintyper og med masser af godt humør. Vi ses…

www.lma-vine.dk

 

Aurum79 er en hyggelig deli og cafe placeret lige i centrum af Aalborg. Det er et lille intimt sted, hvor vi gør os umage for, at stemningen er hjemlig og du kan føle dig godt tilpas. Vi brænder for lækre råvarer og elsker at give den gastronomisk gas på den ukomplicerede måde, der giver helt enkle smagsoplevelser.

Delisortimentet er sammensat med stakkevis af lækre oste som omdrejningspunkt, og vores forkærlighed for Unika Oste fornægter sig ikke. Det gør vores passion for Italien heller ikke, hvorfra vi har hentet og udvalgt en masse spændende varer. I Cafeen serverer vi  bla. lækker kaffe og enkle retter på rustikke planker.

På 1. sal har vi indrettet et charmerende lokale, hvor vi afholder events og smagninger. Lokalet egner sig også til at danne ramme om møder mm. Kan lejes både privat og forretningsmæssigt, med eller uden forplejning.

http://www.aurum79.dk

 

Glæden ved det gamle håndværk er stadig omdrejningspunktet for bager Henrik Poulsen, der sammen med sin hustru Anette har ejet bageriet på Østergade 57 i Nørresundby i 25 år.

Både 50-årige Henrik Poulsen og hans to år yngre hustru er udlært bagere, han arbejder stadig med faget og står for bageriet, mens hun står for butik og kontorarbejde.

– Samtidig er det vigtigt for os at have salg over egen disk, på den måde har vi mere kontrol over, hvad der bliver solgt, og vi kan stå inde for de ting, vi selv producerer, kunderne går efter kvalitet.

I dag tæller medarbejderne fire bagersvende, tre kvinder arbejder fast i butikken og yderligere omkring 13 hjælper til.

Det er dejligt at stå op og lave noget, man er stolt af. At producere noget hver dag og se at tingene lykkes, siger Henrik Poulsen, glæden ved håndværket er der stadig.

Byens Brød og Kager

Østergade 57, 9400 Nørresundby

Vi ses på Aalborg Vinfestival 2017.

De franske vinstokke blomstrer i Indien som aldrig før. Vinbønder i Frankrig har de senere år opdaget et kæmpe potentiale for dyrkning af franske vinstokke i Indien – et land man normalt ikke ville forbinde med vinproduktion. Indisk vin har ikke desto mindre formået at opnå større og større international anerkendelse og forklaringen er ikke til at tage fejl af: Der satses på kvalitet og nyskabelse. Hilt Importz kan nu tilbyde disse spændende vine til det danske vinpublikum.

www.hiltimportz.com

Velkommen hos Fiordivino.dk, her finder du et bredt udvalg, af nøje udvalgte italienske kvalitetsvine. Hos os finder du vine fra Marche, Toscana, Veneto og Piemonte, samt certificeret olivenolie af højeste kvalitet. Med personlig kontakt til alle producenter, er mit mål, at levere autentiske, italienske kvalitetsvine til fornuftige og rimelige priser, så alle kan være med, samt at bringe –en lille del af Italien ud til dig.

http://fiordivino.dk/

 

 

Vinoli.dk – oplev en verden af vin

Køber du altid den samme vin – og har du lyst til at prøve noget nyt? Sammen med nogle af Danmarks største vinimportører sammensætter Vinoli.dk 3 nye, forskellige og spændende vine til dig på månedsbasis. Vi sender altid den gode historie med, hvor du får en komplet vinguide med beskrivelser, fakta og anmeldelser.

http://www.vinoli.dk

 

 

HASSERIS VIN IMPORT

 

Vi er Hasseris vin import og vi elsker at finde unikke og velsmagende vine i alle pris klasser. Vi finder små vinhuse, der producerer ned til 400 flasker om året, til store anerkendte vinhuse. De små vin huse giver en unik smag og historie, hvor masse produktion overskygges af kærligheden til deres vine.

I vil få nogle fantastiske vin oplevelser, der smager af noget i aldrig har prøvet før, gi dem en chance og de vil overraske jer, flere er test vindere og har modtaget flere medaljer. Flere af vinen kan ikke købes andre steder i Danmark. De er alle unikke og en oplevelse.

 

http://www.hasserisvinimport.dk