Importører

Vi har lagt stor vægt på, at de udstillere vi samarbejder med:

  • Er super dygtige til det de brænder for, nemlig vin,
  • De kender deres leverandør, måske endda familien der står bag vinen,
  • De har besøgt de fleste af de vinproducenter de handler med,

Det kalder vi ”Rigtige Vinhandlere”.

LIBER VIN (Liber er navnet på den italienske vingud) er etableret 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer LIBER VIN sig i kundetilpassede vinsmagninger – i særdeleshed ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.
LIBER VIN ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden betyder rigtig meget.

www.liber-vin.dk


Fox Hill Winery er et lille familiedrevet vineri beliggende i det Midt/Vestjyske, som producerer danske vine af danske æbler. Andre produkter er under udvikling.

Vinene er et alternativ til druevine, som vi under et kalder Nordic Wine. Vi laver danske vine med danske råvarer, der er naturligt hjemmehørende i Danmark.

Vores æblevine minder i smag og karakter om Riesling, Alsace og Sauvignon Blanc hvidvine.

Vi laver fortrinsvis sortssorterede æblevine. Hvor vinene afhængig af æblesorten bliver tørre, halvtørre eller søde. Alle vores vine kan bruges som alternativ til druevine. De er gode til fisk, skaldyr, ost og lyse kødretter.

I vores produktion har vi fokus er på bæredygtighed og minimering af madspild, samt udnyttelse af danske æbler af høj smagsmæssig kvalitet. Grundet det danske klima får danske æbler en unik smag. De er sprøde og saftige, med en god aroma og syre. Alle disse kvaliteter søger vi at overfører til vinene, således at vi kan sige, at vi putter smagen af Danmark på flaske.

Til vores æblevine anvender vi ”kosmetisk” grimme æbler. Det vil sige, de æbler som fra naturens side er for store, for små, eller har andre små kosmetiske fejl og derfor ikke kan sælges i detailhandlen. Disse æbler køber vi. Det kalder vi sund fornuft og god udnyttelse af de dejlige danske æbler.

https://www.foxhillwinery.dk

Ma Petite France er en hyggelig fransk vinbar midt i Aalborg. Vi serverer gode vine fra hele Frankrig og bestræber os på at have noget for enhver smag og pengepung.
Vores leverandører er primært små importører, der køber kvalitetsvin direkte hos vinbonden. Den kærlighed, de lægger i valget af vine, bringer vi videre, når vi skænker et glas for vores gæster.
Vinbaren serverer også lette franske retter som charcuteri & ost, paté, baguette med olie, salt & oliven, løgsuppe og tarte flambée.

https://www.petitefrance.dk/


Opdag det nye Spanien med Jamas Wine
Vil du gerne finde det næste hidden gem af et vinområde før dine venner? Og introducere dem for vinene fra Lauras og Eduardos mikroskopiske vingård, der normalt bare leverer til Michelin-restauranterne i San Sebastian?

Hvis du kan svare ja til det, og samtidig er træt af de mange knaldtilbud og uigennemsigtige priser på det danske vinmarked, er du landet det rigtige sted – og kan med fordel læse lidt videre nedenfor.

Velkommen til 🍷

Med venlig hilsen

Simon & Jacob, Indehavere, JAMAS Wine                

https://jamaswine.com/

Denne quinta – eller vingård – har længe heddet Quinta de Ramozeiros. De lokale mener, at ordet Ramozeiros er blevet en populær betegnelse for de tørre, gamle grene på vinstokkene, der skæres af. Derfor er det sådan en, der er vist på etiketterne.

Ingen ved, hvor gammel denne vingård er, men der er en gammel sten-inskription på hovedbygningen, der daterer vingården tilbage til 1789.

Quinta de Ramozeiros er beliggende i Vacalar, Armamar på en smuk bakke blandt andre bakker og dale i Douroregionen – ikke langt fra Dourofloden, som kan ses fra vingården.

Vingården råder over 18,8 hektar vinmarker med druer af meget høj kvalitet. De 15 hektar er ny- tilplantede vinmarker, mens de sidste 3,8 hektar er gamle traditionelle vinmarker.

Til de ny-tilplantede vinmarker har man udvalgt de fineste druesorter i Dourodalen og plantet rødvinsdruerne Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão og Sousão samt hvidvinsdruerne Gouveio, Cerceal, Malvasia Fina og Fernão.

På de gamle traditionelle vinmarker vokser der et bredt udvalg af over 50 år gamle druesorter, som giver Quinta de Ramozeiros-vinene en ekstra dimension med deres fantastiske blanding af smag og aroma.

Quinta de Ramozeiros og deres engagerede, fokuserede og dygtige medarbejdere forstår at få det bedste ud af de vidunderlige naturlige forhold, jordbunden, det perfekte terroir, klimaet, solen og det store udvalg af druer.

http://www.quintaderamozeiros.com/

Italienske Vine & Delikatesser ApS

Hos os kan man købe lokale Italienske kvalitetsvine & delikatesser – alt kommer fra små traditionsrige lokale familievingårde samt delikatessefamilier.

Vores mål er at have vine og delikatesser fra alle regioner i Italien.
Alt her er naturligt og af utrolig høj kvalitet – lavet med passion, hjerte, tålmodighed & respekt.

https://italienskevineogdelikatesser.dk/

Som vinen dufter, skal vinen også smage –  En eksklusiv Nydelse

Sydvest fra Aalborg finder du VYP v/Allan og Helle Nilsen, (fra 2015-2020 Vino Y Pintxos)

Deres Passion for eksklusive spanske vine startede for mange år siden

VYPs udvalgte vine oftes kommer fra små økologiske vinbønder –

hvor fokus er på kvaliteten, jorden og ikke mindst familien

https://vyp.dk/

Vi har drevet Degustation i over 10 år – med kæmpestor passion for god vin som fundamentet for vores butik.
Vores største ønske er at formidle denne entusiasme, så vores motto gi’r mening: “Livet er for godt til dårlig vin!”

Degustation på fransk, Degustatio på latin, afledt af Degustare eller At smage på.
Det er vores ynglingsord på fransk!

Et væld af skilte i den franske natur inviterer netop til “Degustation” – til prøvesmagning af vinbondens vin.
Igennem mange af disse smagninger har vi forelsket os i de vine, som vi sælger i butikken.
Men vi har også forelsket os i vin fra andre lande end Frankrig – f.eks. Italien, Spanien, Tyskland og Sydafrika.
Vi håber at I vil elske dem alle lige så meget, som vi selv gør!

https://www.degustation.dk/

Vi hedder Caroline og René, og vi er ansigterne bag VIN TIL FOLKET. Vores mission er meget enkel. Vi vil så gerne introducere folk til vores lækre, udsøgte vine – ganske enkelt fordi vi synes, at livet er for smukt og for kort til at drikke dårlige vine (og at bruge penge på det…)
Vi har selv udvalgt alle vinene, du finder i vores sortiment. Vi har et koncept om, at vi kun vil sælge vin med wow!-effekt. Måske finder du ikke en vin til en halvtredser, men vi tror også på bæredygtighed, og vi mener, at en god vin også har en god historie bag sig. Det betyder, at alt fra at druen står på marken, til vinbonden høster den, saften kommer på flaske og til den står på bordet hjemme hos dig, er alt gået godt, og forholdene har været gode for alle. Det tror vi på kan smages, og det vil vi gerne give lidt ekstra for.
Vi er måske ikke landets største vinhandel, men vi er muligvis landets bedste vinhandel. Og hyggeligste. Og sødeste. Og så har vi VIN TIL FOLKET.
Skål!

https://vintilfolket.dk/


Om Vinettig
Vi er passionerede vinimportører.
Hver sommer besøger vi forskellige vindistrikter, for altid at holde os opdatereret med de seneste vin-trends. Vores største mål med Vinettig.dk er at dele vores fascination for udvalgte vine, som du ikke bare lige finder i det lokale supermarked.

Vi ved at vores direkte kontakter med producenter på de sydlandske vinslotte, giver de bedste priser, bedste smage og mest unikke vine.

https://www.vinettig.dk/

Efter mange år som flittigt rejsende til Portugal, tog vi i 2020 vores første palle vin hjem fra Douro Dalen, dengang hovedsagligt portvin, men med tiden også rød, hvid, mousserende og diverse likører. Sortimentet udvides løbende, som vi finder nye spændende producenter.

Vi har stor fornøjelse af at besøge producenterne rundt omkring i Portugal, og vil gerne ikke blot sælge de portugisiske vine, men også formidle de forskellige historier fra vingårdene dernede.

Vores butik ligger i forbindelse med vores hjem, og den er altid åben efter aftale og på udvalgte dage. Derudover har også et smagelokale, hvor vi har plads til ca. 20 personer.

Casavinho

Jeg sælger franske vine fra de store slotte og fra små uafhængige vinbønder,  og ideen bag firmaet er,  at mine vine skal

  • være nogle af de bedste fra Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Champagne og Alsace
  • være gode repræsentanter inden for hver deres kategori
  • være det prismæssigt bedste tilbud i Danmark og altid give fuld værdi for pengene

For at se præcis hvilke vine, jeg kan tilbyde, kan du følge dette link:

Vinopol.dk

Vinfadet
Vi har specialiseret os i tysk vin fra små, dygtige vinbønder, der selv er med i hele produktionsprocessen af deres vin. Vi har besøgt vingårdene og har et rigtig godt forhold til vore bønder. Dialogen med dem er vigtig for os for at kunne give vore kunder en rigtig god vinoplevelse – uanset om kunden er til hvid- eller rødvin, rosé eller mousserende vine – både når det gælder om den gode smag og den gode fortælling om den enkelte vin.Vi afholder gerne vinsmagninger, enten hos os eller hos firmaer eller private, og det er noget, vi holder meget af, da vi her kan få en dialog i gang med kunderne.

Vinfadet ejes af mig, Carl Salling, og jeg flankeres af min søn Lars og svigerdatteren Mette. Vi har en fælles passion for tysk vin, ligesom vi værner om god kundeservice.

vinfadet.dk

Adelino – Smagen af Portugal

Rødder i Portugal, kærlighed og passion er grundstenene i denne lille virksomhed.
Vi importerer alle vores produkter direkte fra producenter i Portugal, hvilket gør, at vi kender vores produkter og producenter godt. Det synes vi er vigtigt.

Vores portugisiske produktsortiment spænder bredt, og omfatter blandt andet:  vin, portvin, bobler, gin, oliven, olivenolie, marmelade, honning, tapenade, dåsefisk, håndlavet stentøj og kork produkter.
Besøg os i butikken i Danmarksgade 66, 9000 Aalborg, hvorfra vi også afholder vinsmagninger.
Eller besøg os online på www.adelino.dk

 

Familievirksomheden Buus Vine blev etableret i 2013 af Hans Buus og sønnen Oskar. Siden er Anne Juul blevet en af foretagendet. Buus Vine drives ud fra sunde og gennemskuelige købmandsprincipper, og vi leverer god vin til prisen. Vi finder vore vine hos mindre vinhuse/gårde hovedsalig i Frankrig og i Italien. Altså, direkte fra vingården til dig. Vi lærer producenterne at kende og udvikler et gensidigt tillidsforhold til hinanden, der gør, at vi kan stå inde for alle vore vine.

Hans Buus   

https://buusvine.dk

Jakobi Vin er et dedikeret vinimportfirma med særlig vægt på økologiske og biodynamiske vine. Det er ikke tilfældigt udvalgte vinproducenter, som Jakobi Vin samarbejder med. Det er producenter, som laver vin med hjertet og med en dedikeret holdning til håndværket i vinproduktionen.

Her produceres vin med et absolut minimum brug af tilsætningsstoffer.

Her skal vinen smage af druer.

www.jakobi-vin.dk

Ungarn er et af Europas traditionelle vinproducerende lande. Den ungarske vinkultur er tæt knyttet til Ungarns nationale identitet. Takket være jorden og klimaet er stort set hele landet et vindyrkningsområde, og Ungarn har 22 vindistrikter. Mangfoldighed er en af de vigtigste dyder ved ungarske vine: Ungarn er et af de få lande, som det dækker hele udvalget af klassiske vine, fra hvide vine til fyldige røde vine til naturlige søde vine. Der er også en lang række druesorter, både ungarske og internationale sorter er afbalanceret i vinfremstilling.

Pannonvins målsætning er – dels at få øget danskernes kendskab til de mange fremragende vine, der produceres i Ungarn – dels at gøre det let for alle danskere at købe og få mulighed for at smage disse spændende vine. Vi arbejder målrettet på at repræsentere alle ungarske vinområder og deres specialitet.

http://www.pannonvin.dk

For at leve op til målsætningen om at være en stærk leverandør af eksklusive vine, rejser vi hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder, inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung – udvælger nye vine fra Spanien og Californien.

”Vores” vinbønder er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine. Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer.

Find os på:
www.finivin.dk • salg@finivin.dk • (+45) 40 211 311

www.finivin.dk

Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.
Vi importerer alle vore vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.
Vi vurderer selv de enkelte årgange og kan derfor stå 100% inde for alle vore vine.

www.vinkrogen.dk

Hos D’Wine er vi lidt anderledes end alle de andre. Vores mål bliver aldrig at være i fokus. Det handler for os om de små vinproducenter, der dag efter dag yder deres bedste, for at lave de bedste vine til jer. Vin er ikke bare vin. Vin er et produkt af historie, traditioner, område og mennesker. Det er hårdt arbejde og kræver meget erfaring at omdanne druer til delikate vine – og der ligger altid en historie og stor passion bag. Derfor bliver vin aldrig kedeligt, og hos D’Wine er vinproducenterne ikke bare vores leverandører – de er familie og venner.

Uden alle disse fantastiske personligheder, deres passion og dedikation havde vi ikke eksisteret, og således ikke haft de levende fortællinger og personlige bånd til både vores vine og producenter. Det her handler om deres drømme og hjerteblod, og vi brænder for at udbrede kendskabet til deres vine, videreformidle de gode historier og de spændende ting der sker i vinens verden. Vi er dedikerede vinnørder og uddannede WSET 3 sommelier, så vi ved hvad vi taler om.
Derfor er vores motto ‘Deres Liv – Vores Passion’.

Vi er konstant på udkig efter spændende vine og vores sortiment ændrer og udvikler sig løbende. Vi tager nemlig vin seriøst, og blot fordi en vin var god i 2018-årgangen, betyder det ikke, at den er det i 2019-årgangen. Vi tester alle nye årgange og vine minutiøst, og lever de ikke op til vores krav, indgår de ikke i vores sortiment. I øjeblikket har vi vin fra Spanien, Tyskland, Frankrig, New Zealand, Australien og Canada.”
www.d-wine.dk

Youandwine har eksisteret som vinimportør siden 1995. I dag ejes og drives virksomheden af Kenneth Quistgaard, men youandwine er meget mere end sin ejer. Det, vi bilder os ind, er et origi

nalt koncept på disse breddegrader, er vores kunders mulighed for at finde firmaets produkter hos selvstændige vinhandlere over hele landet. Et samarbejde om at skaffe, distribuere og repræsentere nogle af de bedste vine på markedet.

www.youandwine.dk

Vi er forhandler af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden.

Vi hører til i Vestjylland.

Vi sælger fortrinsvis på nettet, og holder lagersalg med jævne mellemrum.

Man er også velkommen til at besøge os.

http://www.husetappel.dk

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma placeret i Aalborg, med sjælen og kærligheden dybt nede i de Italienske vinmarker.

Vi importere Italenske vine som vi selv håndplukker hos producenter som ofte er Økologiske og som udelukkende producerer vine med kærlighed til håndværket, passionen til vinen og hvor kvaliteten vægtes højere end kvantiteten – vinmagere der ligger vægt på at levere det ypperste og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

 

Det er det vi kalder Vino é Passione…

quistwine.dk / www.facebook.com/Quistwine

Preben har mere end 35 år erfaring i vinbranchen og startede selv som importør, samt firmaet PRAN VINIMPORT
for snart 25 år siden. Har en livslang erfaring inden for gastronomi og vejleder gerne, således du får en stor oplevelse, sammen med dine gæster.

Import af italienske vine, fra små kvalitets vingårde, samt det kendte tysk vinhus Schloss Reinhartshausen fra Rheingaue, samt spændende nyheder af Østrigske vine.

Det er hovedsaglig mange årig samarbejde med små og mellem-store vingårde, som har været medvirken til at sortimentet hos PRAN VINIMPORT udelukkende er kvalitets vine.

Mega Brand igennem 22 år, hos PRAN er Andrea Bocelli’s Familie vingård.  Se på https//bocelli.dk

WWW.PRAN.DK

Jyske ost åbnede i december 2017 i Østervrå, så vi er stadig nye i faget.

Vi har en masse skønne oste, med gode smage.

Vi har lokale og udenlandske special oste.

Har masser a lækket tilbehør, til både ost og pålæg.

Laver tapasplatter ud a huset både til små og store selskaber. Vi har haft koncerter/møder og andre festligheder

Jane Kristensen

http://www.jyskeost.dk

Glæden ved det gamle håndværk er stadig omdrejningspunktet for bager Henrik Poulsen, der sammen med sin hustru Anette har ejet bageriet på Østergade 57 i Nørresundby i 25 år.

Både 50-årige Henrik Poulsen og hans to år yngre hustru er udlært bagere, han arbejder stadig med faget og står for bageriet, mens hun står for butik og kontorarbejde.

– Samtidig er det vigtigt for os at have salg over egen disk, på den måde har vi mere kontrol over, hvad der bliver solgt, og vi kan stå inde for de ting, vi selv producerer, kunderne går efter kvalitet.

I dag tæller medarbejderne fire bagersvende, tre kvinder arbejder fast i butikken og yderligere omkring 13 hjælper til.

Det er dejligt at stå op og lave noget, man er stolt af. At producere noget hver dag og se at tingene lykkes, siger Henrik Poulsen, glæden ved håndværket er der stadig.

Byens Brød og Kager

Østergade 57, 9400 Nørresundb

 

CAVABOBLER er bragt til verden i efteråret 2018, fordi jeg er vild med CAVA, vild med Spanien og vild med at fortælle om de fantastiske bobler?Cavas  Colomer er kernen i min lille cava-shop, men jeg forsætter med at opsøge og udvælge små cava huse i Penédes regionen,der fokuserer på det gode håndværk og den høje kvalitet for at finde spændende cava at supplere med.

Birgit Dalby

www.cavabobler.dk

KVALITET, DYREVELFÆRD OG RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

I 2005 overtog jeg slagterbutikken i Gistrup og den blev til “Slagteren & Kokken i Gistrup”.

Vores mål er, at give dig den bedste kvalitet i kød, pålæg, færdigretter, tilbehør og mad ud af huset (frokost, buffeter, menuer m.m til virksomheder og private).

Slagteren i Gistrups speciale er hjemmelavet pølsemageri. Det bygger på gammeldags, stolte håndværks-traditioner og løbende ny-tænkning og ny-udvikling af vores Charcuteri, hvor alt er hjemmelavet..

Har du spørgsmål til vores råvarer, tilberedning, menuer eller andet, så kontakt os endelig –vi kommer gerne med vejledning og ideer.

Claus Jensen Slagtermester

www.slagteren-kokken.dk

www.facebook.com/SlagterenKokkenGistrup