Importører

Vi har lagt stor vægt på, at de udstillere vi samarbejder med:

  • Er super dygtige til det de brænder for, nemlig vin,
  • De kender deres leverandør, måske endda familien der står bag vinen,
  • De har besøgt de fleste af de vinproducenter de handler med,

Det kalder vi ”Rigtige Vinhandlere”.


LIBER VIN (Liber er navnet på den italienske vingud) er etableret 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer LIBER VIN sig i kundetilpassede vinsmagninger – i særdeleshed ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.
LIBER VIN ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden betyder rigtig meget.

www.liber-vin.dk

 Piemonte Vinimpor etabl. 2011

Området sydøst for byen Asti nærmere betegnet byerne Mombercellig og Agliano Terme er udgangspunktet for vor import.

Udbuddet af vine fra Provincia d’Asti i Danmark er overvejende domineret af de søde mousserende vine på moscato-druen, Moscato d’Asti af vekslende kvalitet eller Barbera d’Alba med mere international stil.

Vi finder imidlertid at Barbera d’Asti i hænderne på dygtige og seriøse vinbønder er fremragende vine med et gunstigt forhold mellem pris og kvalitet.

Det er ønsket om at dele disse skønne vine med jer, som er drivkraften i Piemonte Vinimport. Importen fra vore samarbejdende vinbønder i Piemonte omfatter udover barbera også hvidvin fortrinsvis på druen arneis, rose’ vine på nebbiolo eller barbera, spumante brut (metodo classico) og nogle få vine fra Langhe og Barbaresco.

Vores styrke er et indgående lokalkendskab samt personligt kendskab til de enkelte vinproducenter, deres dyrkningsmetoder og deres vine.

In vino veritas – livet fortjener et godt glas vin

 

info@piemontevinimport.dk   

Rødderne plantet solidt i Portugal og en stor kærlighed til landet, har skabt grundlaget til denne vin og delikatesse import med produkter fra Portugal.
Hos Adelino har vi et indgående kendskab til landet og kulturen, til producenterne og ikke mindst produkterne.
Nøgleorderne er: Kvalitet – Autencitet – Troværdighed – Fornuftige priser.
Vi sælger både engros og detail og afholder vinsmagninger og portvinsmagninger.

www.adelino.dk

Hvorfor bulgarsk vin

Den lange og rige historie af bulgarsk vin, de tusinder af år tradition i vinproduktion og den høje kvalitet af bulgarske vin er grundene til at dette land kan sammenlignes med store vinproducenter som Frankrig og Italien. I dag kan Bulgarien ikke være i stand til at sammenlignes med disse ledere i mængde vin produceret, men kvaliteten er stadig lige så god som den gamle thrakiske sort og tyk vin, som Homer forherliger i sit digt ”Iliade”! De lokale druesorter tilføjer en lille, men unikt touch til hver vin, produceret i Bulgarien. De forskellige geografiske forhold i landet er årsagen til den store udvalg af forskellige og unikke vine.

Vi tror nogen som værdsætter god vin vil være nysgerrig at udforske verden af vin og vil prøve bulgarsk vin – nyt på det danske marked, men med århundrede af traditioner i sin produktion.

Oplev nye fornemmelser gennem de fremragende bulgarske vine.

http://www.bulgarianwine.dk

Vineriet

“Vinen er solens og jordens søn”, skriver digteren Paul Claudel.

  • Vinstokken, og dermed druesorten.
  • Terroir, jordbundsforhold og klima, afgør vinens karakter.
  • Årgangens fordeling af sol og regn bestemmer vinens personlighed og kvalitet.
  • Ønologen (kældermesteren) er ansvarlig for vinens individuelle stil.

Disse er overordnet VINERIETS tilgang til god fransk vin i vores kælder!

www.vineriet.dk

 

Jakobi Vin er et dedikeret vinimportfirma med særlig vægt på økologiske og biodynamiske vine. Det er ikke tilfældigt udvalgte vinproducenter, som Jakobi Vin samarbejder med. Det er producenter, som laver vin med hjertet og med en dedikeret holdning til håndværket i vinproduktionen.

Her produceres vin med et absolut minimum brug af tilsætningsstoffer.

Her skal vinen smage af druer.

www.jakobi-vin.dk

Syd Afrika Vinimport

Vores interesse for Sys Afrikanske vine, som er vores eneste importland, opstod da vi i starten af 70´ boede og arbejdede i landet. Vi har gennem mange rejser til landet fulgt udviklingen i vin industrien og hjemtaget spændende og dejlige vine fra små familie ejet vingårde hvor kvaliteten er i højsæde.

www.sydafrikavin.dk

FREDERIKSDAL KIRSEBÆRVIN

På Frederiksdal Gods på Lolland producerer vi kirsebærvin, som ingen har gjort det før. Stevnskirsebærret – også kaldet Nordens drue – er rygraden i produktionen. Alle bærrene er certificerede og kommer udelukkende fra egne plantager. Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på Stevnskirsebær. Vi er de første i verden, der producerer vin af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes
vinproduktion – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv.

Det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt!

Med venlig hilsen / Best regards / 此致敬礼                                                                                                                    

Frederiksdal Kirsebærvin A/S 

frederiksdal.com

Exclusiva International Gourmet er en virksomhed oprettet i 2015, med et formål at sælge og distribuere spanske kvalitetsvine til private, vinklubber, restauranter og firmaer.

Exclusiva International Gourmet går op i kvalitet, service og gastronomiske oplevelser. Vi handler direkte med producenterne for derved at kunne give vore kunder den helt rigtige pris.

Vi har et tæt samarbejde med producenterne og besøger dem 2-3 gange om året, på den måde sikrer vi os de holder det niveau vi og kunderne forlanger.

Spansk vin har et ry som kraftige og krydrede, hvilket ikke er sandheden, Spanien er i dag et meget stort vinland med nogle fantastiske betingelser for vindyrkning, hvor der selvfølgelig også er forskel på kvalitet, druer og smag; ja selv i de samme områder kan der være kæmpe forskel… Kvalitet og pris skal passe sammen og det mener vi at have fundet i vores vine.

Vi er stolte af at vise Jer hvad Spanien kan tilbyde!!!!

exclusivainternationalgourmet.dk

Nordjysk Vinimport er et firma med et meget stort udbud af portugisiske vine på det danske marked.
Vi har vine fra de største vinområder i Portugal. Ikke mindre end 60 forskellige nøje udvalgte vine, kan du vælge imellem.
Mousserende vine, vinho verde, hvidvine, rødvine og portvine. Udover vinen har vi også Ekstra jomfru olivenolie, vineddike, chokolade, marmelade og kaffe af de bedste Arabicabønner.
Vi sælger vore varer til private, firmaer, restauranter og specialbutikker.

www.nordjysk-vinimport.dk

”Vores” vinbønder fra Californien, Argentina og Europa er alle passionerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine.
Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer.

Vores motto er: ”Husk: Sandheden findes alene i glasset”.

www.finivin.dk

Vinkrogen har siden 2003 importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.
Vi importerer alle vore vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.
Vi vurderer selv de enkelte årgange og kan derfor stå 100% inde for alle vore vine.

www.vinkrogen.dk

I hjertet af Aalborg ligger D’wine. Herfra importeres og sælges der spansk vin af den ypperligste kvalitet til både virksomheder og private kunder i hele Danmark. D’wine søger passion, temperament, ærlighed og kærlighed alle vigtige ingredienser i en rigtig god flaske vin – kort sagt: ”Vin med personlighed”.

www.d-wine.dk

Hos Kulturvin betaler du ikke for dyrt inventar, fin adresse eller et stort markedsføringsbudget, hos os betaler du for vin.
Vi importerer direkte fra rigtige vingårde uden fordyrende mellemled. Kulturvin samarbejder kun med selvstændige franske vinbønder, som er med i organisationen Vigneron Independant. Vi har ingen vin på hylderne, som vi ikke selv har smagt.

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet – Altså ingen vin fra ”vinfabrikker”

www.kulturvin.dk

Anatolien

Anatolien Vinimport er en danskejet virksomhed med tyrkiske rødder. Vi har fokus på import af vin i høj kvalitet til lave priser.
Vore vine er nøje udvalgt i tæt samarbejde med Tyrkiets førende vinproducenter.
Vi importerer direkte fra producenten og leverer direkte til forbrugeren, uden ekstra led.
Anatolien Vinimport leverer produkter både til erhverv og til private forbrugere.

www.anatolienvinimport.dk

Cypern er den østligste ø i Middelhavet. Den har et rigtig godt klima både for           mennesker og druer.
DANCYP Vinimport har siden 1993 importeret vine fra vineriet SODAP og har i dag     ca. 30 vine i sortimentet, primært basseret på de gamle cypriotiske druesorter, hvoraf en enkelt har så lavt tanninindhold, at mange allergikere kan tåle vinene lavet heraf.

www.dancyp.dk

Youandwine har eksisteret som vinimportør siden 1995. I dag ejes og drives virksomheden af Kenneth Quistgaard, men youandwine er meget mere end sin ejer. Det, vi bilder os ind, er et originalt koncept på disse breddegrader, er vores kunders mulighed for at finde firmaets produkter hos selvstændige vinhandlere over hele landet. Et samarbejde om at skaffe, distribuere og repræsentere nogle af de bedste italienske vine på markedet.

www.youandwine.dk

Vi er tossede med italiensk vin!
Uanset om man smager en majestætisk årgangsvin fra Piemonte,
en ung elegant vin fra Toscana eller en af de store frugtbomber
fra Valpolicella, er man ikke i tvivl om hvor den kommer fra.
Hos Gallovini finder du både de store italienske klassikere og de spændende køb
fra marken ved siden af, som vinbøgerne ikke fortæller om.

www.gallovini.dk

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma placeret i Aalborg, med sjælen og kærligheden dybt nede i de Italienske vinmarker.

Vi importere Italenske vine som vi selv håndplukker hos producenter som ofte er Økologiske og som udelukkende producerer vine med kærlighed til håndværket, passionen til vinen og hvor kvaliteten vægtes højere end kvantiteten – vinmagere der ligger vægt på at levere det ypperste og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

 

Det er det vi kalder Vino é Passione…

quistwine.dk / www.facebook.com/Quistwine

Preben har mere end 30 år erfaring i vinbranchen og startede selv som importør, samt firmaet PRAN VINIMPORT for 15 år siden.
Import af italienske vine, samt et velkendt tysk vinhus Schloss Reinhartshausen fra Rheingaue, samt spændende nyheder af Østrigske vine. Det er hovedsaglig små og mellem-store vingårde, som har været medvirken til at sortimentet hos PRAN VINIMPORT udelukkende er kvalitets vine.

WWW.PRAN.DK

La Cave vinimport har kun eksisteret siden 2008, men vin har altid været essentiel. Efter et helt liv i restaurationsbranchen i både Frankrig, Norge og Danmark har Ludovic Riauté nu slået sig 100 % på vin. La Cave importerer vin fra små autentiske producenter fra hele verden og primært økologisk og biodynamisk vin. Det er vigtigt for Ludovic at have besøgt alle producenter og have et personligt forhold til dem.

www.lacave.dk

Glæden ved det gamle håndværk er stadig omdrejningspunktet for bager Henrik Poulsen, der sammen med sin hustru Anette har ejet bageriet på Østergade 57 i Nørresundby i 25 år.

Både 50-årige Henrik Poulsen og hans to år yngre hustru er udlært bagere, han arbejder stadig med faget og står for bageriet, mens hun står for butik og kontorarbejde.

– Samtidig er det vigtigt for os at have salg over egen disk, på den måde har vi mere kontrol over, hvad der bliver solgt, og vi kan stå inde for de ting, vi selv producerer, kunderne går efter kvalitet.

I dag tæller medarbejderne fire bagersvende, tre kvinder arbejder fast i butikken og yderligere omkring 13 hjælper til.

Det er dejligt at stå op og lave noget, man er stolt af. At producere noget hver dag og se at tingene lykkes, siger Henrik Poulsen, glæden ved håndværket er der stadig.

Byens Brød og Kager

Østergade 57, 9400 Nørresundby

Vi ses på Aalborg Vinfestival 2017.

Velkommen hos Fiordivino.dk, her finder du et bredt udvalg, af nøje udvalgte italienske kvalitetsvine. Hos os finder du vine fra Marche, Toscana, Veneto og Piemonte, samt certificeret olivenolie af højeste kvalitet. Med personlig kontakt til alle producenter, er mit mål, at levere autentiske, italienske kvalitetsvine til fornuftige og rimelige priser, så alle kan være med, samt at bringe –en lille del af Italien ud til dig.

http://fiordivino.dk/

KVALITET, DYREVELFÆRD OG RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

I 2005 overtog jeg slagterbutikken i Gistrup og den blev til “Slagteren & Kokken i Gistrup”.

Vores mål er, at give dig den bedste kvalitet i kød, pålæg, færdigretter, tilbehør og mad ud af huset (frokost, buffeter, menuer m.m til virksomheder og private).

Slagteren i Gistrups speciale er hjemmelavet pølsemageri. Det bygger på gammeldags, stolte håndværks-traditioner og løbende ny-tænkning og ny-udvikling af vores Charcuteri, hvor alt er hjemmelavet..

Har du spørgsmål til vores råvarer, tilberedning, menuer eller andet, så kontakt os endelig –vi kommer gerne med vejledning og ideer.

Claus Jensen Slagtermester

www.slagteren-kokken.dk

www.facebook.com/SlagterenKokkenGistrup