Pressemeddelse

Det populære vinevent “Aalborg Vinfestival” er aflyst i 2020

I år bliver der ingen vinfestival i Kedelhallens rustikke lokale i Nordkraft i Aalborg, der siden 2016 har dannet rammerne for en af Danmark ́s største vinfestivaller.
Dette skyldtes en ny strategi for i Ejerforeningen Nordkraft, hvilket betyder de fremadrettet vil have fokus på kerneforretningen, motion og idræt.

Kort fortalt betyder dette at det ikke længere er muligt at afholde arrangementer med alkohol som bærende element.

”Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at vi ikke kommer til at opleve vores vinfestival i år”. Sådan udtaler den ene af brødrene bag eventet, Verner Thomsen.
Igennem en årrække har Verner Thomsen fra Ribe og hans bror, Brian Thomsen fra Aalborg, lagt mange timers arbejde og forberedelse i den store vinfestival.

”Vores vinfestival har dannet rammerne for mange timers hyggeligt samvær, lækre vine fra hele verden samt en helt utrolig stemning” fortsætter Brian Thomsen.

For de to brødre og vinentusiaster, har det altid handlet om at give gæsterne på Aalborg Vinfestival en god og inspirerende vinoplevelse, hvor vin fra alverdens lande er præsenteret.

”Vi har gennem de sidste år oplevet en stigende efterspørgsel fra vinproducenter, så vi er meget kede af vi ikke igen i år, kan tilbyde dem og vores gæster denne oplevelse” udtaler Verner Thomsen.

På trods af situationen med Covid-19, var Verner og Brian optimistiske, indtil de for nyligt blev præsenteret for den nye strategi for DGI huset Nordkraft.

”At stable sådan et stort arrangement på benene er noget der tager lang tid at opbygge – det har vi gjort med en masse gåpåmod og et stærk samarbejde med alle vores vinudstillere. Derfor er det også endnu mere ærgerligt, at vi i år ikke kan bygge videre på den succes” udtaler Verner Thomsen.

Hvorvidt de to brødre, Verner og Brian kommer til at afholde den store vinfestival i Aalborg eller et andet sted i landet er endnu uvidst.

”Vi er med sikkerhed ikke færdige med at afholde en af Danmark ́s største og inspirerende vinfestival” slutter Verner og Brian Thomsen.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

Aalborg Vinfestival

brianthomsen@mail.dk

verner.ribe@gmail.com / mobil: 2177 6016